Ako soľ sorrel - zber šťave doma.

Ak chcete variť slanú šťavu na zimu, potom varenie domácich jedál podľa tohto receptu nebude trvať veľa času od vás, a šťovík pripravený týmto spôsobom je ideálny na prípravu širokej škály polievok.

Zloženie: soľ, šťovík Čas do záložky: Pružina, Leto

S cieľom soľu šťavy na zimu, použite malé nádoby (150-200 gramov v objeme), potom v zime dostanete 1 jar pre priemernú panvicu polievky alebo iného pokrmu.

Ako soli šťaveľ doma? Je veľmi ľahké pripraviť taký blok na zimu. Na 1 kg čerstvých listov potrebujete 100 gramov soli. Recept je veľmi jednoduchý, nevyžaduje sterilizáciu, curling, atď., Pretože soľ je skvelá konzervačná látka. Hlavná vec - nezabudnite umývať a sušiť banky dobre.

Opatrne opláchnite listy, nakrájajte a posypte soľou. Dali sme poháre a kryt s plastovými krytmi. Na blokovanie sa môžu použiť aj železné uzávery. Slaný sorrel je pripravený na zimu.

Zelená polievka, jarná polievka alebo miešané vajcia s šťovičom - výber jedál je váš! S touto metódou konzervovania na zimu je šťovík krásne uložený na chladnom mieste.