Ako rýchlo nakladať ryby pre budúce použitie.

Rýchle solenie rýb sa používa v prípadoch, keď sa musí dosiahnuť čo najkratší konečný výsledok. Jedným slovom, jednoducho nie je čas čakať, kedy sa solenie rýb stane normálne. Je to pre takúto núdzovú situáciu a potrebuje tento recept.

Zloženie: ryby, soľ, ocot

Zvláštnosťou tohto solenia je, že sa odporúča podrobiť ryby tepelnému spracovaniu pred solením. Rýchle solenie tiež naznačuje krátkodobé starnutie octom, ktoré zabraňuje vzniku bakteriálneho prostredia v produkte.

Pozri tiež: všetky jemnosti slaných rýb.

Budete potrebovať:

- ryby;

- soľ a voda (40 g. Na 1 liter);

- ocot 3%.

Ako rýchlo nakladať ryby doma.

Varte vodu, rozpustite v nej soľ a ponorte do tohto roztoku čistú ryžu po dobu 1 minúty.

Potom po dobu 2 minút kvapnite každú rybu do octu.

Ďalšia fáza sa udržiava v studenom roztoku soli pol hodiny. Na prípravu takéhoto roztoku nalejte do vody dostatok soli (aby sa niektoré zrná nerozpustili), potom nechajte variť a vypnúť. Čakáme na úplné chladenie.

Okrem toho sa ryby môžu zavesiť na suché, chladné, dobre vetrané miesto.

Ryby nasolené na rýchly recept sa ušetria, ako aj nasolené sušené ryby inými spôsobmi - zabalené v papieri a \ tpri nízkej teplote.