Ako nakladať huby v samostatne varenej marináde - jednoduchý recept na nakladané huby.

Nakladané huby zozbierané na zimu podľa tohto receptu sú veľmi vhodné pre polotovary, ktoré vyrábajú obyvatelia mestských bytov. Varenie marinády samostatne je spôsob varenia lahodných húb v dvoch fázach. V prvej etape sa huby varia vo vode, až kým nie sú pripravené, a na druhom sa nalievajú do marinády oddelene.

Zloženie: voda, klinčeky, huby, nové korenie, škorica, ; 12) kyselina citrónová, cukor, soľ, ocot

Ako variť marinované huby na zimu.

Hríby dobre opláchnite, aby neexistovali malé listy listov, listov a piesku.

Potom ich vložte do nádoby s vodou, pridajte soľ (50 gramov) a kryštalickú kyselinu citrónovú (2 gramy). Toto množstvo citrónu a soli stačí na jeden liter kvapaliny. Uvarte huby, až kým sa všetky nezachytí na dno - presne na to sú huby pripravené. Pri varení odstráňte penu lyžičkou.

Varené huby sa vyberú pomocou zberača a prenesú sa na sito, aby sa voda vypustila.

Šampóny rozprestrite bez prebytočnej tekutiny na čisté parené nádoby a nalejte ich oddelene s pripravenou marinádou.

Variť marinádu na šampiňóny z vody (2 poháre), cukru (10 gramov), soli (čajová lyžička), sladkej papriky (6 kusov), škorice (1 gram), klinčekov (1 gram), kyseliny citrónovej (3 gramy) a octom so silou 6% (5 veľkých lyžíc).

Nalejte huby do pohárov s vriacou marinádou. vyzeraťnaplniť sa nedostal na okraj brehov najmenej pol centimetra. Nalejte plechovky s viečkami a miesto na sterilizáciu vodou. Jeden litr predlitkov sterilizuje 40 minút.

Po ukončení procesu tepelného spracovania zvinúť a nechať plechovky vo vzduchu na ďalšie chladenie.

Varenie húb oddelene od marinády a potom ich konzervovanie korenistým liatím vám umožní získať chutný predvalok, ktorý je navyše dobre udržiavaný aj v teplej skrini.

Ako je uvedené vyššie, pozri video.