Ako marinovať celé bulharské korenie na zimu - jednoduchý recept na chutnú a všestrannú prípravu korenia.

Sladká bulharská paprika - sklad vitamínov. Ako udržať túto užitočnú a chutnú zeleninu, vytvoriť zásobu zdravia na zimu? Každá hosteska má tajomstvo. Ale morenie korenie celé struky, jeden z najviac pikantné a chutné polotovary. A v neposlednom rade je recept veľmi rýchly a vyžaduje minimálne prísady.

Zložky: bulharské korenie, rastlinný olej, cukor, soľ, paradajková šťava, ocot

Ako nakladať papriky celé sami.

Začnite proces premytím papriky a vysušením. Aby nedošlo k narušeniu harmónie krásy tejto nádhernej zeleniny, semená nemôžu byť odstránené z neho, ale chvosty by nemali byť odrezané: nechať ovocie celé.

Minútka 5 sa varí v slanom náleve. Ich farba by sa mala zmeniť, struky sa zmäkčia.

V prípade slaného nálevu vezmite 3 litre vodky - 0,5 litra 9% octu alebo paradajkovej šťavy, ½ litra rastlinného oleja, jednu pohár hrubej soli a pohár cukru, ktorý nie je naplnený na vrchol.

Rýchlo, čo najtesnejšie, zložte ich do malých pohárov. Pre túto záložku používam liter.

Naplňte papriku soľankou napriek tomu, že nádobu dostatočne naplní.

Zahrnúť horúce plechovky.

Pikantné nakladané papriky - veľký predjedlo, polievkové aditívum, guláš. Ponúkate potešenie hostí a blízkych tým, že ponúknete sladké papriky plnené zeleninou alebo mäsom na obed marinované na jeseň. Takýto zozbieraný celokBulharské papriky v špajzi nie sú zastarané a rozchádzajú sa na „zdravie“.